skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
My Sims Kingdom

My Sims Kingdom

Det finns en hel del nostalgiska spel man kan damma av i julhelgen och återupptäcka med sina barn. De flesta minns säkert succéspelen The Sims och SimCity. Upphovsmannen till dessa spel heter Will Wright och tack vare honom föddes en hel generation av simulatorspel.

Spin-off

Tv-spelet My Sims Kingdom från 2008 är en spin-off på spelutvecklarföretaget Maxis succé The Sims där Electronic Arts ligger bakom publiceringen. Spelet är en uppföljare till det populära MySims som släpptes 2007 och följdes av spel som bland annat MySims SkyHeroes och MySims Party. Dessa spel har en del år på nacken, men lockar fortfarande nostalgiska spelare som får en möjlighet att plocka fram den gamla Wii-konsolen ur gömmorna.

Kung Rolands rike

Spelet handlar om den deprimerade och ledsna Kung Roland som behöver hjälp att återställa sitt bortglömda kungarike till sin forna glans igen. I spelet får man på egen hand välja en karaktär som ger sig ut på en episk resa där nya öar upptäcks och utforskas. Varje ö levererar nya utmaningar och uppgifter på vägen att hjälpa kungen att återfå glädjen och stoltheten i rikets huvudstad. Vill du själv passa på att ställa till med en egen fest har partykungen.se allt du behöver för att hitta både accessoarer, tillbehör och ett glatt humör.

Det är naturligtvis inte helt enkelt att utföra de utmaningar som Kung Roland behöver hjälp med och här kan hela familjen bistå med idéer och tankar. Blir det alldeles för svårt att förstå sig på hur man ska använda magin till sin fördel kan man ta hjälp av olika cheats, eller fusk som det kallas på svenska. Med hjälp av en enkel sökning på Google kan man hitta tips, råd och detaljerade anvisningar kring hur man går tillväga för att lösa problem och konstruera nya hus och verktyg till invånarna på de olika öarna i spelet. Byggnadsverktyget i spelet är fascinerande och fullt av möjligheter. Det gäller bara att klura ut hur man på bästa sätt kan hjälpa alla simmar man möter för att slutligen kunna hjälpa kungen.

Spelmiljö

Miljöerna i spelet gör det familjevänligt med en snäll och animerad känsla där karaktärerna liknar Disneyfigurer. Vackra berg, skogar, sjöar och hav präglar detta spel som också har en magisk underton. Det är nämligen med hjälp av magin som man kan komma till kungens undsättning. Alla de som en gång i tiden hade förmågan att skapa rogivande miljöer och hålla invånarna på gott humör har lämnat riket. Det är upp till dig att se till att solen går upp över både huvudstaden och samtliga öar igen.

Originalspelet som My Sims Kingdom har hämtat sin inspiration ifrån var från början något av en parodi över människans materialism. Tanken är tydligast i The Sims där alla materiella ting har en tidsinställd självförstörelsefunktion. Sakerna blir smutsiga, går sönder och kräver ständigt antingen nyinköp eller reparationer. Till sist är du nämligen slav under allt du äger. En liknande tanke finns i detta spel där magin måste jagas och underhållas för att reparera och återställa de olika samhällena.

Back To Top
Total