skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Spelutveckling I Stockholm Och Battlefield 1

Spelutveckling i Stockholm och Battlefield 1

På en kontorsplats i Stockholm sitter ett antal unga och medelålders anställda och jobbar hårt med nya spännande tv-spel. Stockholm är något av ett kluster och ett centrum för spelutveckling i Sverige. Det finns gott om spel som har gjorts i Sverige på senare år och här är ett par av dem.

Battlefield One

Battlefield One är ett av de mest framgångsrika spelen som har gjorts i Sverige och som har släppts på senare år. Det rör sig om ett typiskt krigsspel i första person. Vyn innebär att man beskådar skeendet och händelseförloppet ur huvudpersonens perspektiv. Något som är lite mer ovanligt med spelet är dock att man spelar som olika soldater under det första världskriget, vilket är ovanligt av två olika anledningar. Dels på grund av formatet med små antologiberättelser från olika delar av kriget snarare än att man följer samma grupp av soldater hela spelet igenom och dels på grund av att spelet utspelar sig just under det första världskriget. Antalet spel som utspelar sig under det andra världskriget är nämligen många, men det första världskriget är inte alls lika vanligt som skådeplats för ett krigsspel.

Battlefield One har förutom en lång kampanj givetvis även ett spelläge i multiplayer, och det har blivit mycket populärt. Precis som vanligt håller Battlefield One, likt andra spel i Battlefieldserien, en mycket hög kvalitet. En nyhet i just Battlefield One och dess multiplayerläge är möjligheten att rida på hästar. På det viset kan man förflytta sig över stridsfälten mycket fortare än till fots. Spelet utspelar sig på 1910 – talet så det finns även stridsvagnar och bilar, men de är av ett betydligt mindre modernt slag än i de krigsspel som utspelar sig under det andra världskriget. Det gäller i ännu större utsträckning även flygplanen. I Battlefield One är det gamla och långsamma propellerplan som gäller, och deras mest kraftfulla vapen är ofta kulsprutor snarare än kraftfulla bomber och missiler.

Battlefield One är som sagt utvecklat i Stockholm, på spelutvecklaren Dices eget kontor. Letar du själv efter den mest prisvärda kontorsplats Stockholm har att erbjuda kanske du hittar vad du söker genom att leta på nätet. Det finns gott om kontorshotell som kan erbjuda mer tillfälliga kontrakt för dig som inte vill binda upp dig under alldeles för lång tid på en och samma arbetsplats. Kontor finns att få tag på även för den som är en något mindre aktör och varken vill eller kan hyra en hel kontorsvåning som ett stort spelföretag kan göra.

Vidare är Battlefield One ett typiskt actionspel och det köps främst av spelare som verkligen uppskattar den här sortens actionpackade och händelserika spel. Både män och kvinnor, såväl unga som äldre köper dessa spel.

Back To Top
Total