skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Dead Rising

Dead Rising

Dead Rising är ett överlevnadsspel till bredden fyllt av skrämmande zombies. Spelet togs fram av Capcom som nära nog specialiserat sig inom genren. Från början var spelet bara tänkt för Xbox 360 men 2008 släpptes versionen Dead Rising: Chop Till You Drop på Wii.

Handlingen i spelet kretsar kring journalisten Frank West som blir instängd i ett shoppingcenter i Willamette. Problemet är inte att han har råkat bli instängd utan att hela komplexet är fullproppat med zombies och det är inte bara människor som har drabbats utan även hundar och fåglar. Det är spelarens uppgift att hålla Frank vid liv samtidigt som shoppingcentret behöver utforskas i jakten på en väg ut. Dessutom vill journalisten i honom ta reda på vad som har orsakat denna katastrof.

Under spelets gång stöter Frank på olika överlevande som kan vara direkt avgörande för hur spelet slutar. Beroende på hur man väljer uppdrag och spelstil kan man tjäna in olika förmågor och erfarenheter. Det finns till exempel kampsportsböcker som Frank kan läsa och lära sig nya försvarstekniker. Den som är nyfiken i spelet och undersöker det mesta kan hitta riktigt intressanta och användbara saker. Dead Rising har också fått två uppföljare i Dead Rising 2 och 3.

Back To Top
Total